Världens bästa lillasyster!!

Idag  var det alltså ett besök på förlossningen som stod på schemat. Var riktigt trött när väckaren ringde kvart i sju eftersom det inte blev speciellt mycket sömn inatt.. Som vanligt.  Det tog allt som allt 2 timmar för att ta en ctgkurva, ett blodprov och ett prov i munnen på en tops. Måttligt less jag var..

Sen följde jag med Siv och Ante till Birsta för lite snabbshopping och efter det ett besök på donken.  Jag kunde äta en hel hamburgare innan min mun protesterade och det kändes helt underbart!

På förlossningen kollade dom även om det hänt något mer där nere. Men det hade det inte.. suck! Dock har jag (känsliga läsare kan sluta nu) fått en liten blödning efter undersökningen så man kan ju hoppas att det sätter igång snart. Men sån tur har vi nog inte. Lär nog få gå minst två veckor till med dessa pinvärkar.

 Jullan följde med Carro till saltsjön och var där tills idag. Faktiskt skönt att få vara barnfri och inte göra något speciellt.

Jag har verkligen världens bästa lillasyster som ställer upp och hjälper mig massor! ♥ Spec nu! Men jag tror hon längtar lika mycket som jag efter bebisarna! J

Nu har jag tagit mina betongklumpar till fötter och satt mig i soffan. Och här blir jag nog resten av kvällen känns det som…


Att det ska ta sån tid... :/

Jag vet, jag suger på att uppdatera här men jag orkar inte :P

Nu har jag iaf gått in i vecka 36 (35+1 idag) och jag är mer än redo att föda dessa barn nu känner jag!!

Var in på förlossningen i onsdags med regelbundna värkar med 3 min emellan. Öppen två cm och mogen tapp. Sen stannar allt upp! Jag blir galen. Har gått sen dess med värkar till och från och jag börjar bli riktigt trött och slut. Önskar att vattnet kunde gå eller nåt...

Har dessutom åkt på herpes i munnen så imorn måste jag vara nere på förlossningen kl 9 för att ta blodprov och prov ur munnen och se om det är ett första gångs utbrott eller inte för är det det så måste jag få medicin så inte bebisarna får det..
Dessutom gör det så satans ont i munnen att jag i princip inte kan äta. Lever mest på vatten just nu :/


Nä, ungar! Det är dags att kika ut nu!! Så det så!!!!
RSS 2.0