Trötter..

Idag har jag knappt hunnit något alls! Hade tänkt både plugga och blogga en massa. Har du missat massa från den där listan. Men det får bli en annan dag!

Pojkarna har börjat kräva mer och mer uppmärksamhet och nöjer sig inte längre med att sitta och leka själva i gåstolarna tex utan man ska roa dom hela tiden. Det är faktiskt skitjobbigt då det är två. Dom vill tex gärna sitta i knät och det är svårt att ha bägge på samma gång.
Och sen får jag så dåligt samvete om jag lekt mer med någon av dem. Även fast jag vet att dom inte fattar.. :(

Nu har jag iaf kommit hem från en svettigt Zumbapass. Det blir roligare ju bättre man lär sig stegen och man kan liksom köra hårdare för varje gång. Kul :)

Nä, nu ska jag plocka lite här hemma sen blir det en dusch och soffan :) Får se om jag hinner skriva mer imorn...

Dagens fråga - Ger du ditt barn majskrokar?



Jag tycker att majskrokar är kanon! Grabbarna har börjat intressera sig när vi äter och dom sitter med. Dom kan ännu inte ta majs och sådant själv så då är majskrokarna super! Dom blir helt vansinniga när dom inte får smaka våran mat. Då kan man ge dem en majskrok så blir dom glada och snälla! :)

Dock finns det inte att få tag i här. Jag fick åka till Ullånger för att hitta dem. Så köpte på mig två paket på en gång..


Uppdatering om helgen...





Har inte haft tid eller lust till att blogga något i helgen. Har mycket hällre umgåtts med älskling och barnen!
Lördag tog vi det lugnt, gjorde inte så mycket. Eller jag möblerade om på Jullans rum, sen var jag på Dollar och köpte en canvas så hon fick måla en talva. Jättefin blev den!





På kvällen blev det Hockey och sen film när Jullan lagt sig.

Igår tog jag med mig Jullan och åkte till Ullånger. Hälsade på hos mamma, där även mormor och morfar va. Jullan ville stanna hos momme så jag och Carro åkte en sväng till pappa och sen åkte jag till farmor. Hjälpte henne med att dammsuga och bädda rent. Jag vill ju passa på och hjälpa henne när jag väl var där, och jag tror hon uppskattade det.
Tänkte hjälpa henne nästa helg med. Ska ändå till Docksta på bytardag.
När vi kom hem tog Jullan och jag en sväng på affärn och handlade hem mat som vi ska äta i veckan. Idag står det köttfärssås och spagetti på menyn.
Sen blev det kvällsfika, tandborstning och hopp i säng för Jullan. Grabbarna sov redan.
Råkade få med mig Ben & Jerrys hem så det smaskade vi på till Solsidan och Big Brother.

Haha, när vi kom upp och skulle se på tv hade Jullan lagt sig i våran säng. Med lite protester gick hon dock in i sin säng och la sig igen. Hon har sovit i egen säng sen hon föddes, med undantag då hon varit skjuk och så ska det fortsätta. Jag vägrar ha hela sängen full med ungar, när dom har egna sängar att sova i.
På morgonen dock får dom gärna komma och mysa med oss i sängen :) Men Jullan kom lite väl tidigt idag. Kvart över sju, då hade pojkarna precis ätit och somnat om och jag tänkte göra det samma, men så blev det inte.

Men i stället har jag hunnit med en massa idag. Städat hela övervåningen samt renbäddat och burit upp tvätt. Bara nedervåning kvar då.´Ska passa på medans barnen är snälla. Jullan lägger pussel på min  I phone, Harry leker i gåstolen och Elliot sover..


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Haha, just precis nu? En Ben och Jerrys Half Baked! Så förjävla god!! :)



Annars skulle det inte sitta fel med en helt ny garderob, pengar i överflöd och en fettsugning samt bröstförminskning ;)


Dålig bloggdag..

Idag har det inte blivit mycket bloggning. Dock massor av lek, bus och mys, och det är ju hundra gånger bättre :)

Har besök av Karin och Linus. Vi har ätit tacos och snart blir det tobleronepannacotta! :)

Bjuder på dessa bilder idag, sen får bloggen vara för ikväll..




Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar

Varför ska alla frågor vara så svåra?

Men jag kan ju börja med MÅL..

Mina Mål här i livet är att uppfostra mina barn med massor av kärlek. Dom ska inte behöva undra när dom är vuxna om vi älskar dom. Inte medans dom är barn heller iof! Jag vill att dom ska känna att dom kan prata med mig vad det än gäller!
Jag vill uppfostra dem till trygga, starka individer som tror på sig själva!

Sen har jag ett till mål. Det är att bli klar med den här utbildningen och sedan komma in på förskollärarutbildningen till hösten. (om det nu startar någon kurs till hösten).
Och efter det få ett fast jobb och få jobba med barn!

Mina drömmar...
Oj, jag har många drömmar. Kan nog lägga till även önskningar här!
Drömhusvagnen har vi ju nu, så det behöver vi inte skriva om.
Men jag drömmer om massor av pengar, kunna köpa precis vad jag vill. Ett större hus, fast med lika liten tomt eftersom vi ändå aldrig är hemma på sommrarna typ.
En nyare men lika stor bil.

Att farmor ska leva för alltid och vara pigg!

Och att få ett till barn, om några år!

Allt detta förutom barnet (förhoppningsvis) förblir nog tyvär endast drömmar och önskningar. Men det är ju just därför det är just det...


Denna skulle passa perfekt :)


Städa städa städa..

Gör man något annat? Det känns inte som det. Känns som att jag plockar och städar hela dagarna. Är det inte Jullan som drar fram saker så har jag en kär make som är duktig på det också ;)

Så idag har jag alltså städat. Hela övervåningen och nästan hela nedervåningen. Toan och Jullans lekrum tar jag imorn..


Man kanskr skulle införskaffa sig något liknande, kanske städningen blir lite roligare? Iaf för gubben ;)


Grabbarna har varit så duktiga idag! Ätit två stora portioner gröt! Jag har köpt sexmånadersgröt till dem idag, får se om dom gillar den lika mycket. Det är dock svårt att få i dem vanlig mat, dom tycker att gröt är mycket godare. Men skamm den som ger sig!
Funderar dock på vad det är för vits med haklapp. Dom grisar ju ner sig så man måste byta body ändå..
Elliot har även kommit på att det är jätteroligt att göra pruttljud men munnen full av gröt. Det tycker inte mamma!


Minigrisarna

 

Jullan hade tydligen varit jättetrött idag på dagis enligt fröknarna. Det märktes INTE hemma kan jag ju tala om. Fullt fart från det att hon kom hem tills hon gick och la sig. Man kan ju tro att det är en duracellkanin som drar fram som en tornado här hemma. Det dansas, gympas, springs, sjungs och pratas. I MASSOR! Och helst allt på samma gång! Man är helt slut när hon lagt sig! Men hon är söt också ;)



Hon är så duktig min stortjej också. Hon är helt blöjfri på dagarna och det är sällan det händer någon olycka. Men vi påminner henne ofta om att gå på toa!
Vet inte riktigt när hon är mogen för att vara utan på natten, men vi har inte bråttom..





Nu ligger jag i soffan med datorn. Björn kollar på hockey så jag gör honom sällskap. Mycket skönare här än nere vid köksbordet!


Dagens fråga - Hur många barn vill du ha?



Innan vi fick Julia, och alltså inte hade några barn ville jag ha två barn. Björn han ville ha tre och då kände jag nej, två får räcka. Efter att vi fått Jullan ville Björn ha två bara men då hade jag ändrat mig och ville ha tre stycken!
Men när det var dags att försöka få till ett syskon till Jullan så var vi båda ganska överens om att två räckte gott och väl.
Så blev det ju dock inte haha, vi fick tre helt plötsligt! Men vad gör det? Fler att få och ge kärlek av! ♥

Nu dock är både jag och Björn sugna på en fjärde haha. Absolut inte än på några år dock, jag ska läsa klart först och främst. Men en liten sladdis kanske? Vi är ju unga och har inte bråttom!

Så jag svarar nog fyra på den frågan! :)

Haha, folk brukar fråga mig nu typ "men nu ska ni inte ha några fler var?" och blir helt chockade och förstummade när man svarar att jo, vi vill nog ha en till.. Men men, inte deras liv och deras val. Alla gör som dom vill!!

Så, hur många barn vill du ha?


Följ mig med Bloglovin :)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/38697/magdalenaa?claim=wujjzvhdy3b">Följ min blogg med bloglovin</a>


God morgon världen!

Idag är jag trött! Trots att jag tog mig en sovmorgon till nio och drog mig till halv tio. Tro om det beror på just att jag tog sovmorgon. Jag blir inte lika trött när jag kliver upp tillsammans med Björn och Julia vid sju. Konstigt.

Shit vad besökare jag har! Eller för andra kanske det inte är mycket, men igår  hade jag 76 unika besökare och lite drygt 170 sidvisningar.. Det gillas :)

 
 

Nä, nu tror jag grabbarna grus vill krypa ur pyjamaserna och i några kläder :)


Hejja Jennie!!

Har precis tittat på Sveriges mästerkock. Ett av de bästa programen just nu.
Jag hejjar på Jennie! Hon är så himla duktig för att vara så ung, verkligen!

har följt hennes blogg redan innan programmet så det är kul att man "känner igen" någon :)


Dag 3 – Min favorit årstid och varför

Ja då säger jag självklart SOMMAR! Sommar, sol, värme (helst inte för varmt bara) och HUSVAGN :D

Behöver nog inte förklara något mer ;)


Kärleken har många ansikten...

Idag har Julia namnsdag. Hade inte en tanke på det förän Farmor ringde och ville säga Grattis till Jullan. Synd att hon inte vad hemma :(

Tänk att min älskade tokunge snart blir hela tre år. TRE ÅR! Tiden verkligen springer iväg.
Min älskade lilla prinsessa.
Hon är världens underbaraste och bästa unge. Snäll, smart, klok, söt ja allt man kan önska sig av ett barn! Hon är  helt perfekt. Tro vart hon har fått det ifrån? ;)

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN ÄLSKADE UNGE!! ♥


Hon kan det där med grimarser ;)

Skolarbete och bebisar...

Idag har Jennie och Thilja varit här. Vi har fixat det sista på grupparbetet så nu är det inlämnat. Känns skönt! Är nu klar med alla uppgifter i Utvecklingsstörning/funktionhinder, bara praktiken kvar. Hoppas verkligen jag får vara där jag vill!!
Jag har även Socialpsykiatri och Rehablitering/Hablitering kvar. Sen är jag färdig omvårdare. Gud sååååå skönt!!!




Grabbarna och Thilja har lekt. Eller ja, lekt och lekt, dom är ju bara ca 6 månader. Men dom har iaf skrattat lite åt varandra, tagit varandras leksaker och pratat bebisspråk med varandra. Grabbarna kommer nog att slåss om henne när dom blir större ;)



Tre bebisar som inte vill vara med på bild!


 
Haha, dessa två bilder visar dock att Thilja redan verkar ha valt en av dom. Haha ;)


Nä, nu väntar en säng som ska renbäddas. Men först, en trött Elliot..

Ett eviga tvättande...

Har nyss vikt ihop all ren tvätt sen gårdagens skörd. Den ligger fint i sin rusta påse och väntar på att bli uppburen och inlagd i garderoberna.
När jag stod där och vek tvätten började jag fundera på om alla tvättar lika mycket som mig, eller om det är vi som har onormalt mycket tvätt?

Så, alla ni 65 personer som läste min blogg igår och INTE kommenterade ;) Om ni kikar in idag, även ni nya osv..jaja ni förstår, Hur mycket tvätt har ni? Hur ofta tvättar ni? Har ni egen tvättmaskin eller måste ni boka tvätttid?

Jag skulle nog få ett sammanbrott om jag skulle bo i lägenhet och använda "allmän tvättstuga" eller vad det heter. Vad skulle jag göra av all tvätt innan nästa tvätttid? Jag kör nog en eller två maskiner om dagen, ibland mer ibland mindre, men i snitt 1-2 st. Inse hur mycket tvätt det blir på en vecka?!!
Nä tack gode gud att jag har egen tvättmaskin och tummlare! :) Min kära tummlare är dock inne på sista refrängen, endast två år gammal :( När den gjort sitt kommer jag köpa en ny direkt, klarar mig inte utan!


Vår extremt fula tvättstuga! Full med tvätt, ren som skitig. Här får även grabbarnas skötbord hålla till. Även en massa annat rat!


Jag gick igenom alla strumpor utan kompisar också. Seriöst, jag lovar det är 50 stycken. Varför sparar man dom? Ja, kompisen kan ju dyka upp någonstans! Men, strumpor som legat där och varit utan kompis i närmare 3-4 år, lär förbli utan kompis. Men liks förbannat klarar jag inte att slänga dem, för som sagt, den kan ju dyka upp! ;)



Så, hur gör ni???


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Hjälp vad svårt!!

Det är så himla många, skulle kunna välja någon som gått bort. Men jag kommer ju aldrig att träffa dem så det känns inte som någon mening.

Men just nu saknar jag farmor. Det är över två veckor sedan jag träffade henne nu och så sällan brukar det inte vara!
Farmor är min underbara ängel! ♥
Jag ska nog ta och ringa henne nu!


Underbar Make

Har jag inte en helt underbar make?
Igårkväll efter bandyn kom han hem med en present till mig! Bruno Banani! Mmmm...den luktar ju helt underbart!! :)
Älskar dig gubben!!

Idag står plugg plugg och lite plugg på schemat. Jennie och jag har en gruppuppgift kvar sen är jag klar med Utvecklingsstörning/Funktionshinder. Så skönt! Sen har jag bara Barn och Ungdomssjukvård och Rehablitering/Hablitering kvar, den är jag färdig uska! Skönt, är så trött på allt vad skola heter just nu.. Förhoppningsvis kommer jag dock in på en utb jag vill gå till hösten så jag hoppas att jag itne är skoltrött då längre!

Jennie har lilla Thilja med sig också, så grabbarna har någon att "leka med" :)


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Shit, det här är ju jättesvårt, vad ska man skriva liksom?
Men här kommer tio saker iaf..



1. Jag kan sova på beställning. Eller inte riktigt. Men det är sällan jag har problem att somna, även om jag inte är trött..
2. Jag har aldrig mått så bra psykiskt som när jag varit gravid. (förutom dom 12 första veckorna)
3. Jag drömmer om ett fjärde barn, om några år..
4. Jag har förarbevis för snöskoter..
5. Mitt fullständiga namn är Maria Magdalena Näsman. (döpt efter låten med Zandra "Maria Magdalena"
6. Jag älskar att dansa, på krogen hittar ni garanterat mig på dansgolvet..
7. Jag älskar Tacos, skulle gärna äta det minst en gång i veckan!
8. Jag sover med öppen mun, har alltid gjort det..
9. Jag är värdelös på att hantera pengar. Har dock blivit lite bättre, tror jag iaf..
10. Egentligen är jag blond, jätteblond..


Lista..

Har sett denna lista på flera bloggar så jag gör det ett försök jag med.. den verkade rolig!! :)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Ger bloggandet ett nytt försök!

Inse hur länge sedan det var jag uppdaterade här!

Har helt enkelt inte haft varken lust, ork eller tid! Det har varit fullt upp med barn och skolarbete men jag har börjat sakna bloggandet så jag ger det ett försök till!

Grabbarna växer så det knakar! Dom har nu börjat med "vanlig" mat. Än så länge bara ett mål om dagen. Elliot gapar och äter med stor aptit. Harry är dock kinkigare och äter inte hela mål än av maten, men det kommer nog :)
Dom är så duktiga båda två och rullar runt åt alla håll :)



  

Jullan växer även hon så det knakar! Man hinner inte med. Treårstrotsen är ett faktum och jag har börjat fundera på om jag fått en femtonåring i en treårings kropp?! Jisses vilket humör ungen har! Hon ska hjälpa till med allt och kan allt själv!
Men hon är min lilla prinsessa! Älskar klänningar, halsband och nagellack! :)
Hon har börjat med att varje kväll innan hon lägger sig så smyger hon till garderoben och tar fram kläder som hon ska ha dagen efter. Och det finns inte en chans att man får på henne andra kläder, så hon har rätt så roliga kombinationer en del dagar :)



 



Åh största nyheten av allt! Vi är med husvagn igen!! :D Så jävla underbart och jag längtar så fruktansvärt mycket till sommaren nu!! :D





Nä, nu blir det snart Familjen Annotlunda! Förhoppningsvis dröjer det inte lika länge till nästa uppdatering :)


RSS 2.0