Slut som artist!!

Puh, nu är jag helt slut!

Dagen började kl åtta då jag klev upp och gav Julia mat. Sen fixade jag mig lite och hoppade in i bilen och åkte till Ullånger.
 Hälsade på Både Linda och Farmor! Var så länge sen jag träffade farmor så jag åkte dit en sväng! :)

När jag kom hem vid ett tiden åkte siv och jag bort hit och började packa upp allt som stod i Julias lekrum här nere. Så nu är det nästan tomt där och i datarummet. Härligt!

Efter att Siv åkte körde Julia igång nåt grinrace så hon har typ varit jättegnällig sen 4-5 tiden i eftermiddag fram till en stund sen då hon somna. Skitkul när man ska städa och packa in allt i husvagnen inför helgen!! Men nu är det gjort iaf. Dammsög ur vagnen med. Så nu är man slut som artist vill jag lova!!

Vi åker nämligen till Risön (igen) imorn. Och på lördag åker vi upp till Bispgården och Thailändska Paviljongen och ser på Diggiloo!! Ska bli skitkul!:D

Något mindre roligt... Vi har vattenskada i köket! Yeeey! Eller inte. Fan vad less jag blir. Vi som precis satt in det nya köket. Nu blir det till att riva ut det igen! Typiskt!!!!
Men men, får nytt golv iaf :) Hatar det som är här nu!

Nä, om man ska ta en dusch och sen ta med datorn upp och se på film.. :)Så här har Julia sett ut hela kvällen typ!

 

Sötunge!DIggiloo!!

Då var vi hemma igen :)

Kom hem mitt på dagen idag.

Har haft det jätte bra på Risön. Men orkar inte skriva om allt ikväll.

Nu blir det till att bädda rent och krypa ner i sängen :)

Lägger upp lite bilder bara!
  

Dags för en uppdatering kanske :P

Jadu, är för tusan två veckor sedan jag uppdaterade. Men har varken haft ork eller internet. Jävla piss FELIA!!

I vilket fall så går det framåt med huset. Köket är i princip klart. Bara kakellist och lite spotlight som fattas. Vad mer är det som är kvar hum..mattan i hallen som läggs just precis i detta tillfälle, duschen ska in sen är det mest bara packa upp å greja. Trååk! Men men, det måste göras. Men först ska vi på en veckas välförtjänt semester. Vi tar husvagnen och åker upp på nipyran i sollefteå! :)

Annars har jag inte haft nå spec för mig dessa två veckor. Mest varit här hos Siv och varit hundvakt så dom kan vara i huset å grejja.

En helg var vi hos moster Åsa och gud så skönt det var att bara slappa och ta det lugnt! :)

Vi har även fått tillökning i familjen. Lilla Kitty :D Ska lägga in bild på henne!

Å Julle växer så det knakar. Var på bvc i tisdags. Lillstackarn fick två sprutor. Fy, tur att Björn var med för jag hade inte klarat det själv.
Men hon hade vuxit två cm på två veckor :D
Så nu väger hon 6665 och är 62 lång mammas stora lilla tjej :D

Nä, nu vaknade hon så då blir det en massa mys! :D
Blogg från huset!

Sitter just nu i mitt alldeles egna (och Björns förtås) hus! I MITT kök! Helt underbart. Visst vi har inget ordning alls här men ändå. Sov första natten här inatt. Härligt! :)

Inatt får jag dock sova här själv för Björn jobbar natt.. tråkigt! Men men, har ju Julia å djuren iaf!

Jag har varit grymt duktig idag. Har skruvat ihop Julias spjälsäng som hon fått av mamma helt själv!! Helt otroligt att jag klara det. Haha, nästan inga svordommar alls heller :P

Nä, bloggar med ikväll. Har massor att packa upp!


RSS 2.0