Helg!

Jepps, nu är det helg. Imorn jobbar björn så jag ska nog bara vara hemma och ta det lungt. Har röjjt här idag så jag ska iaf dammsuga imorn..

Idag var begravningen och jag var inte där. Än så länge ångrar jag mig inte. Pratade med Åsa och hela kyrkan hade varit proppfull, hade inte pallat det. Men begravningen var jätte fin enligt Åsa.

Men Henke jag saknar och tänker på dig ändå!! Sov gott älskade vän!!

Nu ska jag se på smekmånaden!

Tjo Hej!

Begravning imorn....

Och jag tänker inte gå. Har velat fram och tillbaka i flera dagar men jag känner att jag inte klarar av det. Är inte tillräckligt stark psykiskt.. det känns som om en ångestattack bara kommer närmare och närmare.
Men självklart så saknar jag inte Henke mindre för att jag går. Och jag sörjer inte mindre för att jag inte går.
Jag vill ha kvar bilden av han som han var och inte bilden av en kista!

Annars så har jag varit i Ullånger idag och firat syster som fyller 18 idag. Shit vad tiden går fort!

Ikväll har Björn tagit hand om matning och läggning så jag är "ledig" :)

Måste bara tala om att jag har världens bästa moster!!


Sent ikväll igen!

Ja idag har vi varit i sundsvall. Kom inte hem förän efter sex. Var hyffsat less då kan jag lova. Men men, bara huset blir klart så. Längtar tills jag får vara hemma en hel dag å inte göra nånting. Bara ta det lungt!!

Nu sitter jag iaf här och slötittar på tv medans jag slösurfar och vräker i mig sourcream and union riskakor! :)

Orkar inte skriva mer nu faktiskt..har inte heller nå spec att skriva om... 

Paradise Hotel!

Har precis sett paradise hotel. Kung att det börjat sändas i repris :D Ser framemot att se alla sjuka grejer och Olindas smarta, eller inte smarta kommentarer!

Sitter just nu och väntar på att Björn ska komma hem så vi kan äta äggmackor. Tar tydligen över en timme att kolla på nå lampor!!
Trodde jag skulle få Julia att somna tidigt ikväll men ack så fel jag hade. La hon vid 22 och nu har hon precis somnat. Hon somnar men hon vaknar så fort hon tappar tutten typ. Men nu tror jag hon somnat på riktigt.

Imorgon bär det av till svall iaf. Ska köpa bänkskiva, kakel och massa annat nödvändigt till huset. Ska även köpa lite smågrejer på IKEA.

Troligvis flyttar vi in i huset på måndag. Men känner jag oss rätt har vi nog inte ens fått fingrarna ur och börjat packa då!

Nu har Björn kommit hem så jag ska vräka i mig lite äggmackor!

Egentid!

Så, nu har jag äntligen fått lite egentid. Är det inte matning, blöjbytning,valppassning, städning  eller tvätt så är det något annat! Missförstå mig inte. Det är underbart att ha Julia men det är så himmla skönt att vara för sig själv en stund och då blir det oftast så här sent fast man borde sova..

Idag var Julle och jag nere på BVC. Nu väger hon 6080 och är 60 lång :) Min stora lilla tjej!
Kanske man ska ta å pallra sig till sängen. Imorn tänker jag iaf  ha sovmorgon!!

 Julles nya kläder :)

Hemma!

Så,nu är allt uppackat och jag har röjt lite här hemma. Skönt att inte ha det stökigt. Sitter just nu och tittar på nån film på femman och skriver här. Har precis ställt in vitlöksdipp i kylskåpet och väntar på att den ska goa till sig..

Helgen har varit bra. Lugnt och skönt men det är härligt att vara hemma ändå. Få sova i sin egen säng och slippa gå till ett servicehus för att gå på toa.

lägger inte lite bilder på jullan!


  

Nu återgår jag till filmen!!

Snart är helgen slut!

Och tillbaka till vardagen bär det av imorgon! Har varit så skönt att vara här i helgen. Bara tagit det lungt. Inga bekymmer.
Men imorn lär allting komma smygandes.  Huset måste blir klart, det ska börja packas, tapetsera om sovrum+kök i läggan, henkes begravning på fredag (har sån fruktansvärd ångest inför den) plus en massa annat.

På måndag ska vi iaf på bvc..ska bli intressant att se hur mycket Julle gått upp :)

Nä,nu ska jag krypa till kojs..

När ska det ta slut?

Har precis fått reda på att min barndomskompis/bästa väns bror dött. När ska detta ta slut?
Vad har alla gjort för ont för att förtjäna allt detta?!
Det är helt sjukt!

Tänker på dig Leann! Bara att höra av dig om du behöver mig!!!

Tji Fick Jag!

Nu är det rena stormen och regnet vräker ner! Jippi!

Det blev bra väder ändå!!

När jag vaknade imorse smattrade det som tusan på taket. Typiskt tänkte jag. Men nu är det fint väder :)

Julia sov jätte bra inatt. Åt vid 22 och somnade vid 22.30 sen sov hon änta till 08.00!!!! Helt otroligt. Sen åt hon, låg och pratade lite med mig i sängen och somnade om till tio! Underbara unge! :)

Åh, hon är så fin i sina nya kläder. Ska ta kort och lägga in sen så ni får se sötfisen! :)

Nä, om man ska ta å föna håret!


Husvagnsmys!

Sitter just nu i husvagnen med en sur Julia i knät.

Fick internet abstinens så jag gick til receptionen och skulle köpa lite internet. Men det var gratis. Och det förstår jag. Det är helt stört. Ibland går det fort och ibland jättesegt..men men. Jag kan ju blogga iaf :P

Åkte upphit i gårkväll och satte upp vagnen och så men åkte hem till Kramfors imorse igen då vi skulle åka till veterinären i härnösand. Stina skulle opereras :(
Hennes navelbråck hade ploppat ut eller vad man ska säga. Var väldigt orolig över att hon inte skulle vakna upp ur narkosen men allt gick bra som tur va :) Min lillgumma!

Sen åkta vi hit igen. Har grillat lite och bara tagit det lugnt. Skönt. Tror Leif kommer lite senare också. Han skulle även ta med min kamera som jag självklart glömde hemma. Fick med mig sladden och laddaren men ingen kamera. Hade dock velat ha min lilla kamera men karin hade inte tid att åka både till siv och hämta nyckeln och sen åka hem till mig och hämta kameran. Men hon hämtar iaf systemkameran hos siv. Den får duga. Lite klumpig bara. Men huvudsaken jag kan dokumentera Julles första midsommar.

Åh Julle mår bra. Hon väcker å växer. Har köpt jättefina kläder till henne idag. :) Blir nog lite mer kläder imorn med.
Men det är ganska värdelöst. Dom hade massa rea på barnkläder. Men ty bara från strl 86. Inte på dom mindre strl. Irriterande!!!

Imorn blir det midsommarfirande :) Det är ju dans runt stången och sånt här på campingen så lär nog gå upp dit och kika lite. Annars blir det bara en massa mys :)

Nä, nu ska jag ta å lägga ifrån mig datorn. Skriver nog mer i morn!

Baj!

Packat klart!

Ja, jag tror jag packat klart. Haha, vi ska vara borta i fem dagar och jag har packat ner hela min garderob tro ja. Men men, har ju lite att välja på iaf..

Nu är jag trött och tänker sova.

Får se om jag kan uppdatera nåt. Ska ju vara på Risön tills på söndag!
Men ha det bra alla och TREVLIG MIDSOMMAR! 

Förkylning på G?

Ja, har svinont i halsen. Typiskt att man ska bli fökyld lagom till midsommar :( Men men...
Idag har jag inte gjort nåt spec. Varit hos siv för hon var till veterinären med Zacke. Björn har jobbat.

Tänkte iaf lägga upp lite bilder...

Stadsfesten!



   

Julia

  

Nä, nu tror jag det blir sängen!


Klart och betartt!

Bakisdag!

Klev inte upp ur sängen förän vid 4 i eftermiddags. Eller jo, gjorde ju mat och bytte blöha å så på julle men förutom det så låg jag mest i sängen! Tur att jag inte är ute spec ofta. Hade ju glömt hur pissigt man mår dagen efter. Men kul var det! :)

Vi började kvällen i huset. Haha, fick ju lov att vara ute eftersom hela insidan håller på att renoveras :P
Efter lite grillning och ett x antal cider begav vi oss ner på stan vid 22.30. Först var vi in till leif en sväng för att gå på toa och lämna lite alkohol där. Sen spenderades mestadels av kvällen inne i krammtältet. Gud så kul jag hade! Träffade en massa folk som jag inte träffat på jätte länge.
Blev även kallad MILF några gånger :)
Haha, Sandras kommentar var ju klockren!  
Sandra: Vadå MILF?
Jag: Mum I Like To Fuck betyder det.
Sandra skriker: Åhhh, jag vill också vara en Mum I Like To Fuck!!!
Haha, alltid lika kul att festa med Sandra!

Men som sagt har dagen varit seg. Har inte alls gjort något spec. Nu har jag bänkat mig här. Tänkte lägga in lite bilder men internet går så segt nu så jag tar det i morgon!

Åh hur puckad får jag bli!

Hur kan jag tro att det skulle bli snyggt att klippa snelugg själv? Dumma dumma jag! Lyckades dock sätta upp den så det syns inte så mkt. Men ändå! :(

Ikväll blir det iaf stadsfest. Uppdaterar i morn!

Tupplur!

Har nyss vaknat efter en välförtjänt tupplur tillsammans med Julia. Mysigt!

Idag var jag och Veronica ner på Öppnis en sväng sen gick vi upp på mammas jobb och sa hej.
Efter det fastnade vi nere på stan för det började spöregna! Inte spec trevligt.. Tur att jag införskaffat ett regnskydd till vagnen. Var även förbi Sandra en en sväng och hon har en bikini i min strl. Härligt! Måste ju ha en så jag kan bara med Julle i sommar :)

När jag kom hem vid ett gav jag Julle mat och sen satte jag igång och städade. Så nu ser det någorlunda ut hemma. Lär väl dock se ut som ett bombnedslag imorgon igen om jag känner mig själv rätt.

Å nu sitter jag här hos Siv. Är hundvakt för dom har åkt till Birsta en sväng. När dom kommer hem tänkte jag kila över till Tres en sväng. Hoppas dom vill förfesta med oss imorn.

Å sen vid nio ska jag å veronica gå ner på stan en sväng och kika.

Nu är det nån hund som fått fnatt och tokskäller så det är bäst jag går ut och kollar vad det är..

Grinfia!

Ja,det är vad Julle är nu. Hon har sovit mest hela dagen men nu när hon ska sova för kvällen är hon grinig. Typiskt. Tror hon är inne i nån tillväxtfas eller nåt.. Hoppas det går över iaf...

Å nu börjar jag bli laddad inför stadsfesten :) Förhoppningsvis kommer Tres, Frege, Lars och  Camilla och gör oss sällskap också :)

Nä, måste jag ta hand om grinfisen!

Så trött så trött!

Julia ville inte somna förän strax efter tolv inatt. Inte roligt när man själv vill sova. Sen efter att hon ätit vid sex i morse ville hon inte heller somna om. Men då la jag henne i vår säng så somnade hon om där som tur va. Klev upp nio efter att ha snozat från åtta. Känns som om jag skulle behöva sova ett par timmar till men det får bli någon annan dag..

Imorgon blir det städning för hela slanten! Vill inte alls men det måste göras. Mamma kommer ju på lördag och ska vara barnvakt..

Och nu sitter jag som vanligt hos Siv och är valp/hundvakt. Börjar bli måttligt less på dessa hundar. Av någon outgrundlig anledning lyckas dom alltid skälla när Julia precis har somnat så dom väcker upp henne..

Nä nu ska jag läsa lite bloggar..

Datorjävel!

Blir så less. Skulle lägga in bilder från telefonen som jag knäppt idag men inte fan funkar det! Alla bilder finns i telefonen men inte när jag ska lägga in dom. GAAAAHHH! Skulle kunna kasta ut datorfanskapet genom fönstret!

I alla fall så har mippan kommit tillbaka. Björn hade lämnat balkongdörren öppen inatt å då såg han sin chans att göra en liten utflykt lillkatta. Var ut i kväll och ropade på han och han mjauade tillbaka. Fick gå ut i höggräset för att hämta han.
Men så fort vi flyttat till huset ska han få vara ute!

Julle har varit så grinig ikväll. Fick inte henne att sova förän vid 22.30. Tji fick man för att jag alltid skryter om hur snäll hon är!  Och nu har hon precis vaknat igen och är grinig. Förhoppningsvis får Björn henne att somna om. Jag orkar inte med nå grin. Är så trött och på dåligt humör!

Nu är det iaf bestämt att mamma kommer hit och passar Julia. Jag och Björn kom framt till att vi inte  ville ha hon så långt borta så då är det bättre att mamma är här med henne..

Nä, nu ska jag kasta mig i sängen. Lär somna på tre röda! 

Baj! 

Nu blev det kvällen!

Ja gud så fort dagarna går nu för tiden. Man hinner inte riktigt med. Lägenheten ser ut som jag vet inte vad. Måste städas här men det känns inte spec roligt när vi ändå ska flytta snart. Men det måste göras. Får se om jag tar tag i det imorgon om det är dåligt väder..

Julia somnade redan vid tio idag faktiskt. Skönt, då hinner jag med lite tid här vid datorn för mig själv.

Som sagt så är det fullt upp hela tiden. Allt som ska göras på huset, valpar, de vuxna hundarna och Julle såklart.

Och till helgen ska Julia sova hos mamma. Jag och Björn tänkte gå på stadsfesten. Men vi har ju inte sett än att jag lyckats lämna ifrån mig henne. Det är ju inte det att jag inte tror mamma klarar det. Bara det att jag måste vara utan henne från lörda till söndag. Fy!

Sen nästa vecka är det ju midsommar. Gud vad tiden går fort. Då ska vi iaf ta husvagnen till Risön. Kommer bli så mysigt :D


Nä, nu tror jag Julle har vaknat till..bäst att jag går dit.

Baj!

Regndag!

Det är så skönt med en regning dag. Då kan man sitta inne å slappa utan att få dåligt samvete! Skönt!

Igår var ingen bra dag. Var allmänt grinig och tvär. Men är på lite bättre humör idag iaf..
Julle sov som vanlgt hela natten! Som mamma sa igår. " Du vet inte hur bra du har det" :) Jag har tur som har sån snäll dotter. Lär väl få igen det när hon blir äldre :D

Har varit på efterkontroll hos bm idag. Allt såg bra ut. Så nu får det räcka med puppvisning för ett tag!
Haha, måste berätta nåt kul. När bm hade kollat klart där nere och jag satte mig upp så ser jag en Julia som sitter och skrattar som ett tok. Haha, hon tyckte väl att det var rätt åt mig att ligga där :P

Senare idag när Björn slutat jobba ska vi åka och titta på en badrumsmöbel till toan uppe. En víss Björn råkade he sönder handfatet nere så då tar vi ner det som är uppe och sätter in en hel möbel där ist..
Åh, nu vill jag verkligen att allt ska vara klart i huset så vi kan flytta in. Men hela köket och övervåningen är ju kvar så det lär väl ta ett tag till..

Sitter och tittar lite på Våra bästa år. Hur länge kan den serien pågå? Och det blir ju bara sjukare och sjukare. Men har man lite och göra kan man ju titta på det..

Nä ska avsluta med att lägga in lite nya bilder på Julle!


 Mammas gladskit! :D

 Julia "Dubbelhakan" Näsman

 Goskit!

Saknaden är stor!

Saknar Henke så enorm. Kommer på nya roliga saker vi gjorde hela tiden. Och varje gång jag tänker på att han är borta så är det som att man får beskedet om å om igen.
Kommer aldrig mer kunna ringa han eller träffa han. :(
Har han fortfarande kvar på msn och nummret kvar i mobilen. Vet att det bästa vore att ta bort det men jag kan inte.
Blir så arg att jag inte åkte och hälsade på han alla gånger jag tänkt det så han fick träffa Julia. Sist vi pratade,det var bara några dagar innan han dog så sa han att han så gärna ville träffa henne :(

Annars är allt som vanligt. Julia är pigg och vaken rätt så mycket på dagarna och sover hela nätterna vilket jag uppskattar :)
Tänk att hon blir två månader om en vecka. Tiden går så fort samtidigt som det känns som att hon funnits hos mig hela livet. Min lilla fispropp! Vad skulle jag göra utan henne. Kan inte låta bli att le när jag tänker på henne eller tittar på henne vilket är typ jämt.

Med huset går det undan. Nu är nedervåningen snart klar förutom köket då som kommer i veckan. Längtar så tills allt är klart och vi kan flytta in. Kommer bli underbart att bo i hus :D

Nä, om man ska försöka sova...


Vila i frid älskade vän!! :(

Fick idag reda på att en av mina bästa vänner gått bort. http://allehanda.se/avdelning/ornskoldsvik/27558
Kan inte inte fatta att det är sant. Han är borta och jag kommer aldrig mer kunna prata med han :(
Tänker på allt roligt vi haft!
Men som vanligt försvinner dom bästa alldeles för tidigt!!




Vila i frid Henke! Jag glömmer dig aldrig!


image21

Hemma mys!

Idag är Julia och jag bara hemma och myser. Eller vi myser när hon är vaken och jag passar på att städa när hon sover. Och Björn han jobbar.
Hade han varit ledig hade jag och Julle nog spenderat dagen hos siv och passat valparna men nu jobbar han så. Dock blir det nog lite valppassning ikväll så dom får hålla på huset lite.

Inatt sov Julia hela natten. Eller hon vaknade till vid fyra men jagfick henne att somna om. Sen vaknade hon vid halvsju och var jättehungrig, åt fick blöjan bytt och somnade sen om igen och så gjorde även jag. Blev väckt vid halv tio av att Lillan ringde. Hon ville komma förbi en sväng för hon väntade på att turistbyrån skulle öppna.
Så då fick hon gulle lite med Julia.

Gud,jag förstår inte hur vi kan stöka ner det så mkt här hemma. Och hur det blir så mycket damm å skit fast man dammsugar så ofta. Ajja, hoppas det blir lite lättare att hålla ordning i huset då man får lite mer plats å så.
Gud så jag längtar tills vi får flytta in!!

Nä, nu ska jag slita fram dammsugarn!


Baj!

Helt slut!!

Ja, nu är jag aptrött. Ska snart lägga mig men kände att jag kan ju inte låta bli att blogga två kvällar irad!!

Idag har vi i alla fall varit och shoppat lite i sundsvall igen. Men bara saker till huset. Köpte bla staket men glömde sakerna man ska sätta upp det med så det har inte blivit uppsatt. Annars så har helgen gått åt till att vara hund/valpvakt medans siv, ante och björn jobbat i huset. Dom är så duktiga så. Nu är hallen tapetserad också.

Lillfisen sover. Hon sov riktigt bra natten till i dag och jag hoppas hon gör det inatt med.

Nä, nu orkar jag verkligen inte skriva mer!

Baj!


RSS 2.0