Lite bilder på våra fyrbenta barn!

Här kommer lite bilder på kossorna som vi kallar dem... :)

Stina kom till oss först. Då var hon 1,5 år tror jag..




  

Sen kom lilla Tess. Tror hon också var ca 1,5 år.. kommer faktiskt inte ihåg..



  




Sen fick stina valpar och i den kullen fanns lilla Kitty. Och hon var så söt så hon fick flytta hem till oss :)

Tror dock inte jag har så mycket bilder på henne nu när hon är vuxen. Mest valpbilder..



 




Sen har vi ju faktiskt kattgubben Lennark alias Mippan..






städar och fixar dag!

Idag har vi hunnit med ganska mycket faktiskt.. Jullan vaknade vid tjugo i tio.. Gissa om jag älskar att ha en unge som sover länge ;)

Vid elva kom vi iväg till Veronica. Jullan busade med Gustav och jag myste med lilla Alice! Gissa om man blir sugen på en till!? Så söt och luktade så gott! Och de små ljuden bebisar ger ifrån sig..

Åkte iväg till svärmora och dumpade av lite grejer vi inte har plats för och inte använder just nu.. bebissaker typ.. Dom har en hel vind att förvara det på så..
En sväng på dollar och kvantum hann vi även med.

När vi kom hem satte jag igång med projekt kontor/lekrum. Är hyffsat klar nu faktiskt.. Blev riktigt mysigt där inne och garderoben vi köpte sväljer verkligen massor :)

 

Åh, något jag skulle vilja ha är en större tvättstuga. Våran är verkligen minimal! Och ful dessutom. Jag har nog sveriges fulaste tvättstuga.. Och minsta!!
Har köpt vitfärg för länge sen som ska målas på där inne men någon ska ju göra det och något verkar inte vara nån av oss för tillfället. Men blir så när alla andra rum prioriteras före...



Ska bjuda på lite bilder på busan från idag sen har jag Naturgodis, OTH, Gossip Girl och 90210 avsnitt som väntar på mig..









  

Ni får ursäkta bildkvaluttan. Har mina kamera hos värmora så det blir till att foto med mobilen.. Ska vara 8 mpx men tycker inte bilderna motsvarar det.. :/


Så var denna dag till ända...

Kom hem för ett tag sen. Åkte till Ullånger vid halv elva tror jag.. Gick en en sväng till pappa först men det var bara lillan hemma. Fikade lite sen fick Jullan lunch och jag la henne. Hon var riktigt trött. Carro åkte och köpte varsin kycklingsallad. Mums! Tack syster! Sen lyckades vi båda somna en stund på soffan. Det var riktigt skönt :)

Sen gick vi till älsklingsfarmor en stund och efter det väntade raggmunkarna! Gud så gott det va :)

Jullan lekade en massa med Hannah, robin han hade somnat på soffan :P

Och efter maten hade pappa kommit hem så då gick vi tillbaka dit så busan fick mysa lite med sin morfar.
Hennes snälla morfar ska även köpa täckjacka och täckbyxor till busan :)



Just nu sitter jag och tittar på Idol. Gud vad alla är duktiga! Har dock inte hittat någon riktig favorit ännu, men det kommer nog...

När jag kom hem idag hade björn monterat ihop sitt skrivbord och satt upp garderoben i nya kontoret :) Så imorn blir det till att fixa där inne. Julias gamla lekrum ska nämligen bli kontor/lekrum och björns datarum ska bli ett minitvrum.. Hatar nämligen att inte ha någon tv nere så det blir perfekt. Ska bara in med nya tapeter och nytt golv. Kommer bli jättemysigt. En soffa behöver vi också! Men det kommer..


Nä, ska lägga in lite bilder från idag sen ska jag se klart idol..

    


Då så! Hej hopp!!


Bytardag!

Så, nu har jag kommit hem från bytardan. Hittade inte så mycket men lite blev det iaf.. Nu är det enda som saknas innan vintern en täckjacka och täckbyxor. Känner inte för att köpa nytt. Fan svindyrt ju!

Ska nog snart ta och bege mig mot Ullånger. Blir ju som sagt raggmunkar där idag :) MUMMA!

Blir ingen bild på kläderna nu då jag kastat in dom i tvättmaskinen. Men kommer sen :)


Nä, packa jullans väska kanske...

Kanske dags för en uppdatering?

Sorry att jag är så dålig på att uppdatera. Men känns inte som att det händer något spec ändå..fast det kanske gör det bara det att man är inne i vardagen liksom..

Idag har lilla familjen varit i Birsta en sväng. Handlade en liten present till lilla Alice och var även på IKEA.
Vi är nämligen i stort behov av en garderob som sväljer mycket och det hittade vi också..massor av plats för sängkläder och gardiner som vi innan förvarat i skrubben. Vilket leder till att vi endast använt två omgångar sängkläder eftersom vi bara kastat in saker vi inte vet vad vi ska göra av i skrubben. Slutsatsen av det blir att man inte kommer åt allt annat där inne som man kanske behöver..

Denna blev det iaf..

 
700 kostade den.. inte farligt alls tycker jag..
Sen blev det som vanligt lite smågrejer. Doftljus, krokar till Jullans rum och lite annat.

Hittade även sötaste skorna till busan. Dessa. Är dom inte coola? :)




Hittade även en Tina på väg från Birsta City till Ikea. Så då fick jag lite sällskap :) Haha, björn har ju så bråttom jämt så jag går oftast själv och tittar. Men nu fick jag som tur var Tina som surrade på med mig. Hon agerade även bärhjälp. TACK!!


Imorn ska jag nog ta mig en tur på Öppna Förskolan och titta på bytardagen. Hoppas på lite bättre utbud än kyrkans bytardag i lördags. Var inte alls imponerad denna gång. Brukar vara massor av fina kläder men nu var det mesta urtvättat och fult.. Hittade dock lite iaf..
Perfekt med bytardagar. Spec när man har en unge som bara växer och växer!

Efter det ska jag och Jullan åka till Ullånger. Julia ska få leka med mina kusiner och sen ska vi äta raggmunkar där. MUMS!!

Vi har även bestämt oss för att säga upp dagis. Det känns jättetråkigt då hon verkligen älskar att vara där men samtidigt känns det inte heller speciellt kul att betala 1200 kr i månaden fast hon inte är där. På hela oktober kommer hon inte behöva vara där en enda dag.
Blir ju så när Björn alltid börjar 15.00 på vardagarna. Det är bara på helgen han börjar 10 och då har ju dagis inte öppet ändå.
Så det få dagar det krockar att Björn kliver av natten 10 och jag jobbar dag å får vi ordna barnvakt..

Jullan pratar massor nu också. Inga meningar ännu men massor av ord. Många ord vi inte förstår men även många som vi förstår.

Hej
Där
Nanga = Gunga
Blå
Äpple
Anne = Ante
Ka = Carro
Sti = Stina
Te = Tess
Titty = Kitty
Vovve
Nin = Kanin
Gacka =Macka och Jacka
Gocka= Docka
Bi= Bil
Kacka = Kaka
Gocke= Skor
Lälla = Välling
Tutte
Itta = Sitta
Balla = Blöja


Är massa mera ord som jag inte kommer på nu. Och som sagt alla ord vi inte förstår ännu.. Mammas lilltjej börjar bli stor.
Haha hon var så söt idag när vi kom ner till Birsta. Hon hade nämligen somnat i bilen men fick tydligen inte sova så länge som hon hade velat så hon var helt vansinnig när vi kom fram och hon vaknade. Hon ville sova mer. Sötunge.
Hon har även blivit helt galen i böcker. Och det ska läsas samma bok ca 100 ggr om dagen..

Nä, nu kanske man ska krypa till kojs om jag ska orka upp i morn bitti. Ska försöka blogga lite oftare nu :P
Kanske till och med lägga upp lite bilder om jag gör nå fynd imorn..

Här kommer lite olika bilder..


Jullans Rum

 
Blandade bilder på Jullan


   




Tävling!

Kopiera in denna banner

Jag är med i en tävling hos http://www.underluggen.se


Flyttstök och trotsig unge!

Sitter just nu och dricker iskallt vatten. Kommer verkligen sakna ismaskinen i kylskåpet när vi flyttar. Den är verkligen helt underbar!

Ikväll har vi rensat ur skrubben. Fan vad rat man samlar på sig alltså.. Är bara lite kvar men det beror på att vi inte har någonstans att förvara det. Men på lördag ska vi köra ett lass så då blir det plats för mer.
Blir ju lite bökigt när man byter hus med någon. Blir ju att vi flyttar samtidigt. Så därför har vi tömt Jullans lekrum och skrubben så dom har plats att förvara lite saker här och vi ska förvara vårat i källaren i nya huset.
Längtar tills allt är klart. För jag hatar verkligen att flytta. Detta packande och uppackande...
Men men, det blir ju bra till slut..

Jullan är så fruktansvärt trotsig också..hon har till och med börjat med det på dagis. Idag när jag skulle hämta henne satt hon och åt. Väntade i hallen och hörde när fröknarna sa till henne för då hade hon ställt sig upp i matstolen, vilket hon vet att hon inte får göra..
Hon testar alla gränsen fullt ut, för närvarande är det alla lådor och skåp som ska dras ut och alla saker ska kastas ur.. Hundvattenskålen är också en favorit för att driva sin mamma till vansinne. Hon doppar händerna i den och tvättar både håret och munnen med det äckliga vattnet.. :/
Samtidigt som man blir arg och frustrerad på henne så kan man inte låta bli att skratta åt henne när man får nääe till svar hela tiden...

Hon var så söt idag när vill höll på packa å grejja i skrubben. Då börjar hon också packa sina saker..sötfian!


Jag tycker det är så skönt att det börjar bli höst. Alla serier börjar ju igen.. längtar verkligen! :)


Nä, nu ska jag ta och plocka lite här hemma.. sen ska jag ta mig en varm dusch och krypa ner i sängen framför tvn..



RSS 2.0