Uppdatering..

Lägger ner det där med listan. Känns inte alls roligt att blogga för att man "måste". Så jag struntar i det..

Men iaf så tänkte jag slänga in lite bilder och så på vad jag haft för mig senaste dagarna..

I lördags var jag, Carro, Jullan och Pappa på Hornö och åt middag. Han fick det i födelsedags/farsdagspresent av oss :) Det var underbart gott och Jullan fick sån söt efterrätt :)

    

Visst är Jullan duktig på att posa ;)

Sen så har jag inte gjort nåt spec, pluggat och varit hemma med grabbbarna :)
Dom växer så det knakar! Elliot rullade runt från mage till rygg för några dagar! Nästa vecka är det dags för 3 månaders vaccin. USCH! Men jag hoppas Elliot hinner bli frisk tills dess för han har blivit förkyld och är jättesnorig nu :/
Jullan och jag fixade advent här hemma i förrgår. I år fick jag farmors tomteland som jag velat ha sedan jag var liten. Och Jullan tyckte att det vär jättekul att ställa fram det :)
 


Har även beställt förstoringar på alla tre barnen som jag satt upp i sovrummet. Det blev jättebra :)

 

Alla barns fötter, även dom i sovrummet..Dag 5 - Vad är kärlek?

Glömde helt bort att skriva så jag fortsätter nu fast det inte blir 30 dagar irad!

Så, vad är kärlek?

Kärlek är ju ett så starkt och stort ord. Och kärlek kan ju vara så olika för olika personer!
För mig är kärlek: Värme, närhet, skratt och gråt.
Jag älskar ju Björn, kärleken till honom har jag ju skrivit om tidigare.
Men sedan älskar jag ju Mina underbara barn och min familj. Men på ett helt annat sätt än vad jag älskar Björn.
Det är svårt att förklara olika sorters kärlek tycker jag.

Men mina barn tex. Jag skulle ju göra precis allt för dem. Kärleken man känner, redan den dag man får ett positivt gravidietstest går inte att förklara med ord. Och sedan den otroliga lyckan och kärleken man känner när man får upp det lilla livet på bröstet. Det är så fantastisk och man glömmer verkligen bort all smärta man precis haft. Haha, nu var det ju lite annorlunda när pojkarna kom eftersom jag skulle pressa ut en till efter att Elliot var ute. Men ändå :)

Man kan ju sammanfatta det hela med att kärlek är helt underbart! :)


En trött och slut Magda fylld av kärlek


Dag 4 - Det här åt jag idag..

Vilken tur att det var ett ämne som går relativt snabbt att skriva om. Är nämligen inte på blogg humör just nu. Men iaf..

Åt två delikatess sesam mackor till frunch (frukost/lunch).

Sen björn vi mamma och hennes sambo på middag och då blev det Stekt entrecote, hasselbackspotatis med sås och grönsaker. Till efterrätt blev det Pannacotta med vit choklad! MUMS! Det blev jättegott och det var trevligt att få bjuda mamma för en gångs skull. Oftast är det vi som kommer dit och äter...
Tyvär glömde jag helt bort kameran :/

Dag 3 - Mina föräldrar!

Mamma

Mamma och jag hade det jättejobbigt när jag var tonåring. Vi gick inte alls ihop och bråkade hela tiden!
Men sedan jag fick barn har vår relation blivit mycket bättre!
Hon älskar verkligen sina barnbarn och skulle göra allt för dem!
Man ser verkligen hur kärleken lyser i hennes ögon när hon är med barnen och hon är världens bästa mormor!
Dessutom lagar hon supergod mat ;)
Pappa

Pappa är en sådan som man inte riktigt kommer nära. Men han finns ändå där på något sätt.
Vi pratar i princip varje dag i telefon.
Pappa och jag har aldrig kommit på kant med varandra på samma sätt som jag och mamma.
Visst har vi bråkat, men itne mycket!
Pappa är nog världens stoltaste morfar och älskar även han sina barnbarn! Det syns verkligen!
Jullan älskar att åka traktor med morfar och hon älskar även att vara hemma hos morfar!
Grabbarna kommer vara i himlen den dag dom inser att morfar har ett åkeri fullt med grävare, lastbilar och traktorer!
Dock anser jag att pappa har alldeles för mycket att göra och borde ta det lite lugnare!!


Jag borde nog söka hjälp snart!

Jag har sedan pojkarna föddes förvandlats till en liten  minihitler här hemma. Jag har nästan städmani och blir galen när det ligger saker överallt här hemma. Björn är expert (älskar dig ändå gubben) på att lämna allt framme där det inte hör hemma! Min kära syster också som bor här för tillfället! Förstår inte varför man inte kan plocka undan!
Tvättar gör jag minst två ggr om dagen. Jag hatar när det ligger en massa smutstvätt i tvättstugan. Jag måste erkänna fast jag nästan skämms över det. Haha, har jag inte tillräckligt för att fylla en maskin så går jag runt i huset och letar tvätt och kastar in sånt som kanske inte alls behöver tvättas bara för att det inte ska ligga smutstvätt i tvättstugan! Jag vet, det är ett sjukt beteende!!

Jag var inte alls så här innan dem föddes. Då gjorde det mig inget att det var lite rörigt. Men nu bäddar jag till och med sängen varje dag!! Förut var det max 2-3 ggr i månaden.
Dammsugaren åker fram minst en gång om dagen, ibland två.
Helst av allt vill jag köra upp Björn ur sängen på morgonen så jag får bädda, men så långt har det inte gått ännu..
Det första jag gör på morgonen efter att alla barnen är utfodrade är att börja plocka och diska undan här! Det känns som att halva dagarna går åt till detta. Men samtidigt så måste jag göra det för jag kan inte slappna av och ta det lugnt annars, eller göra skolarbete tex. Jag måste göra detta först..

Alltså detta beteende kan ju omöjligt vara friskt. Visst, vi har det rätt så städat, men va fan det är sjukt! Haha!

Men jag tror det beror mycket på att jag passar på så fort pojkarna sover för jag vet inte när jag får chansen igen..

Jag tror iaf att de resterande som bor i detta hus är less på att bli jagade med blåslampa av mig!! ;)Nä, nu vill nog Elliottan Pottan ha en ny blöja! Det sprakade nyss ordentligt i den precis nybytta blöjan..


Dag 2 - Min första kärlek...

Shit vilket svårt ämne. Kärlek är ju så stort. Jag menar, kan man räkna den man frågade chans på i femman för sin första kärlek? Eller ska man räkna den första man var i hop med, tex på gymnasiet? För var det verkligen kärlek eller inbillade man sig bara?

Jag vill nog inte se de korta 1-2 veckors förhållandena på högstadiet som kärlek. För ärligt talat så hade jag nog ingen aning om vad kärlek var då. Jag blev typ ihop med någon bara för att denne var kär i mig och jag trodde att jag var kär i honom. Men det var jag inte så det tog slut på typ en gång.

Min allra första kärlek är nog Björn. Det var inte KÄRLEK med stort K från allra första början. Jag tyckte att han var jättesöt och så, det pirrade i magen och jag var nog kär i honom. Vi träffades på crusingen här i Kramfors genom vår gemensama kompis Bettan. Ingen av oss var speciellt nykter haha men vi bytte nummer och efter det smsade vi varje dag och pratade även i telefon i timmar :)
Jag kommer inte ihåg men jag gissar på att vi blev tillsammans efter ca 2 veckor typ.
De första året var väldigt stormigt och vi gjorde slut några gånger men blev tillsammans igen.
Efter ett år tillsammans hände något väldigt olyckligt i Björns familj och naturligtvis ville jag finnas för honom och stötta honom. Jag sov ofta över och när vi slutade gymnasiet bodde jag i princip hemma hos dem.
Vi skaffade egen lägenhet ca 1 halvår efter vi slutade gymnasiet.

Idag har vi snart varit tillsammans i 7,5 år och förlovade i 2,5. Jag älskar verkligen Björn. Jag vill leva resten av mitt liv med honom. Åldras tillsammans och se våra barn och barnbarn växa upp och bli självständiga individer!

Björn finns alltid där för mig och älskar mig mest när jag förtjänar det minst. För han vet att det är då jag behöver det som mest. Det finns ingen som känner mig så bra som Björn.
Han tar ner mig på jorden när jag börjar med mina utsvävningar och stöttar mig i vått och tort!

Min Kärlek till Björn blev ännu starkare den dagen Julia föddes. Jag såg honom i ett nytt ljus. Han är en sådan underbar Pappa och jag är så glad att han är pappa till mina barn.

Och sedan pojkarna föddes har jag nästan blivit nykär igen och det känns hur bra som helst!

Jag längtar tills den dagen vi gifter oss. Vilket jag vet inte kommer ske än på några år. Jag vill ha ett stort sagobröllop och i dagsläget finns det varken pengar till det eller tid och ork till att planera. Men en dag, om några år. Då hoppas jag att jag får stå och lova honom att leva tillsammans tills döden skiljer oss åt!

JAG ÄLSKAR DIG BJÖRN! NU OCH FÖR ALLTID!!♥

Dag 1 - Om mig!

Dagens kategori är alltså: Om mig

Haha ja vart ska man börja. Jag såg dagen ljus den 10 Mars 1986 ex antal veckor för tidigt och vägde ca 1600 g. Jag var egentligen beräknad någon gång i Maj. Men mamma fick svår havandeskapsförgiftning och jag föddes med kjesarsnitt. Dom lyckades även skära mig i huvudet så jag har ett 10 cm långt ärr i bakhuvudet.
Pappa har filmat under tiden på BB och jag kommer ihåg när han filmar mamma och hon säger "hon är så vacker". När jag såg det undrade jag om hon verkligen inte var riktigt klok. Jag såg ju ut som en alien blandat med en fågelunge. Men nu när jag fått mina egna barn så förstår jag henne. Det vackraste jag någonsin sett är ju dem!Jag var en riktigt teaterapa när jag var liten. Dansade, spelade upp teatrar för de stackare som inte hann fly ;), sjöng mycket. Vi gjorde bland annat musikalen Sound Of Music när vi gick i femman och jag spelade Maria.
Jag har även ända sedan jag var liten varit väldigt social och pratat med allt och alla. Det är jag än idag, dock lite mer reserverad och försöker känna av människor innan. Jag är även lite blygare.

 

Jag började åka slalom när jag var runt åtta år tror jag. Jag tävlade fram till jag var ca 12-13 eller något sådant tror jag men sen svalnade intresset. Jag spelade även fotboll från det att jag var sex år till att jag var 16 typ. Jag har spelat på alla positioner förutom back. Det jag var roligast var nog målvakt och forward.

När jag var tonåring var jag en riktig pain in the ass! Gjorde totalt tvärtemot vad som sades, rymde hemifrån och tyckte mamma och pappa var dom dummaste jävlarna som gått i ett par skor. Dom gjorde verkligen allt för att jävlas, ansåg jag då. Idag vet jag bättre ;)

I slutet av sommaren 2002 träffade jag Björn. Det var på Kramfors Crusing. Då kunde nog varken han eller jag tro att vi sju år senare fortfarande skulle vara tillsammans och ha tre barn ;)

På gymnasiet gick jag Medieprogrammet med FOTO som inriktning. Något jag gärna skulle vilja jobba med med det finns inga sådana jobb här i kring. Efter det har jag jobbat innom vården som springvikarie och fick senare fast jobb. Blev dock uppsagd i december 2009 då kommunen varslade ca 60 st tror jag.

I Januari 2010 började jag studera till USKA. Det var i samma veva som jag fick veta att pojkarna var på väg. Eller ja, då visste jag inte att det var två. Det fick vi veta den 5 februari 2010. Gissa vilken chock det var ;)

Det största dagarna i mitt liv är och kommer alltid att vara den 25 April 2008 och den 30 Augusti 2010. Detta är de dagar då mina underbara barn fötts! ♥


Ja, det var väl lite om mig. Kommer inte på så mycket mer!


30 dagarslista!

Hittade denna hos Therse. Den verkar rolig och nu kanske jag kommer ihåg att blogga varje dag :)
Man skriver alltså varje dag, om en specifik rubrik enligt listan här nere :)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Kalashelg!

Underbart! Min dator blev knäpp för några dagar sedan och idag har älsklingen fixat den till mig! Så skönt att den fungerar igen och att jag slapp formatera om den!

Igår fyllde min älskling år! Vi köper inte presenter till varandra då vi känner att det är rätt så onödigt med tanke på att vi har gemensam ekonomi och gemensamt konto. Men han fick en talva med Homer Simpson på av barnen ändå :) Dom är så duktiga som kan gå ut och köpa presenter själva :DSå igår fixade vi smörgåstårtor som blev jättegoda och på kvällen kom Björns kusiner och hälsade på  :)

 


Idag fick jag sovmorgon ända till tio då pojkarna vaknade. Plockade undan efter igår och vid 11 gick jag upp och väckte sjusovaren Jullan! Sen har vi bara slappat hela dagen. Så skönt!
Imorgon ska jag fixa klart uppgiften till skolan och sen blir det middag hos pappsen.

Carro knäppte en fin bild på mig och pojkarna idag :)


Fattig frukost till middag

Idag blev det fattig frukost till middag! Fattiga riddare med färsk frukt och grädde. Kommer ihåg det som jättegott från då jag var liten men nä, det var ingen höjdare nu. Kanske jag hittade ett dåligt recept men speciellt gott var det inte. Enligt mig iaf. Jullan verkade tycka att det var gott iaf! Hon mumsade som tusan. Speciellt grädden och frukten :)Skolarbetet blev iaf klart och jag har plockat undan här hemma. Annars så har jag bara tagit det lugnt idag. Precis som jag sa att jag skulle. Har pillat lite med bloggen, var inte alls nöjd med förra headern så det fick bli en ny. Är dock inte spec nöjd med denna heller men orkar inte göra en ny nu.

Jullan har varit torr nästan hela dagen, två olyckor men då var hon precis på väg på toa men hann inte!

Nä, nu ska jag vara social med B som precis kommit hem.

Här kommer en bild på sötungarna!


Höstbilder

Har börjat fota lite igen och tänkte lägga upp lite bilder..
Mammaledig!

Idag ska det bli en riktigt lugn och skön dag har jag bestämt! Jag ska vara "mammaledig" :)

Jag tar inte ut någon fb nu då jag går på studielån eftersom jag pluggar fortfarande. Mina lärare är jättesnälla och låter mig göra mycket hemifrån ist för att behöva ta med pojkarna på skolan de dagar Björn jobbar så att jag kan fortsätta läsa och bli klar.

Så idag ska jag göra klar det sista på inlämningsuppgiften och sedan ska jag bara mysa med pojkarna och ta det lugnt. Jullan är på dagis idag. Är sugen på en prommis också men det känns så kallt ute, får se hur jag gör!

Så idag är det slappkläder på! :)

Osminkad och jävlig, men det bju ja på! Det är sällan jag sminkar mig på vardagarna om det inte är något speciellt. Jag orkar inte :P

Idag fyller min pappa år också! Grattis på födelsedagen pappa! :) ♥ Vi var och firade han i fredags. Och på söndag ska vi dit på farsdagsmiddag!Titta så små dom var! Här var dom alldeles nya, en vecka ca skulle jag gissa på! Tiden går så fort!!

Nä, nu ska jag köra igång med uppgiften så den blir klar. Sen plocka undan lite här och sen bara slappa! :D


Long time no see!

Nu var det riktigt länge sedan jag skrev. Har varken funnits ork eller lust. Men nu tänkte jag ta tag i det igen..tror jag ;)

Jullan har börjat vara blöjfri på dagarna och hon är så himla duktig! Igår blev det inte en enda olycka på hela dagen!! :) Men det gäller att påminna henne ofta om att gå på toaletten! Hon har även varit helt torr i blöjan tre mornar irad! Men vi väntar ett tag med att ta bort blöjan på natten för säkerhetsskull!
Hon är fortfarande världens stoltaste och duktigaste storasyster! Hon är så snäll med pojkarna och gosar och pussar på dem. Hämtar saker åt mig när jag ber henne ifall jag sitter med någon av dem osv! Min älskade lilla tjej börjar bli stor!! ♥

    Grabbarna växer så det knakar! Sist vi var på BVC vägde Elliot 5770 tror jag och Harry prick 5000! Båda var58,5 cm lång tror jag. Stora grabbar! Helan och halvan som vi kallar dem ;)
Dom utvecklas massor för varje dag! Harry bjuder på underbara leenden hela dagarna. Elliot är snålare vad det gäller att bjuda på leenden men när han väl gör det är det ordentligt! Dock är han en riktig surrkusa i stället! Han gillar att sitta i babysittern och snacka med tvn!
Båda vill gärna sitta i babysittern och kika på vad resten av familjen har för sig när dom är vakna, ligga kvar i sängen är ingen hit då direkt!
Men det mest underbara framsteget dom gjort (ja för mig alltså ;) ) är att dem sover hela nätter i princip! Ca 8 timmar i streck sover dom nu, oftast 21.30 - 05.30 sen somnar dom om efter maten och sover till framåt nio tiden! :)
Jag har märkt det att vi måste ha fasta rutiner när det gäller kvällarna, att dom äter runt samma tid varje kväll!
Båda börjar även bli väldigt stadiga och starka i nacken! :)Harry

   

Elliot
 
   


Vi har även dopet inplanerat nu. Den 4 december blir det av. Julia var äldre när hon döptes men vi kände att nu när det är två vi ska hålla i så kör vi nu när dom är tre månader. Känns lagom! Blir då en massa folk! Närmare 70 personer. Men den här gången har vi bjudit några kompisar också, det gjorde vi inte när Julia döptes!


Det fungerar fortfarande väldigt bra med skolan. Medicinsk Grundkurs är nu äntligen över! Helt underbart!!! Nu har vi börjat med Omvårdnat och det verkar kul faktiskt.

Förra helgen var jag och Veronica ut! Det var riktigt kul faktiskt! :) Nästa gång jag ska ut tänker jag dock ordna barnvakt så man kan sova ut dagen efter!
Nä, nu ska jag se klart Böda Camping och längta tills April då det äntligen är dags för husvagnslivet igen :D


RSS 2.0