jävla piss skit!

Skulle egentligen skriva ett inlägg om helgen men jag har varken lust eller ork! Känner mig allmänt jävla less och blä!
Fet känner jag mig också! :(

Julias haka!




Så här ser det ut nu. Riktigt fult tycker jag :(

Kallt!

Det börjar bli riktigt kallt ute nu. Jag verkligen älskar min jacka! Vad gjorde jag utan den?
Haha, jag fryser verkligen jätte lätt och hela tiden nu sen jag gått ner i vikt. Har alltid tjocktröja eller liknande på mig, gärna tjocksockar också!
Medans andra går i tunna jackor springer jag runt i vinterjackan!

Idag har jag haft grupparbete på skolan. Vi håller på med virus, bakterier och smittspridning. Inte speciellt roligt men det måste ju göras!
Men nu är jag ledig tills på måndag, skönt!

När jag kom hem från skolan fotade jag grabbarna lite och fick så fina bilder! :) Ska fota Jullan sen när hon kommre hem också!
Här kommer några smakprov :)








Provade även självutlösaren på min kamera. Fick bli en outfit bild :)




Så, nu ska jag ta å vila lite på soffan innan grabbarna ska äta!

OK stämpel i rumpan!

Idag hade grabbarna tid för vägning, mätning och lärkarbesök på BVC. Allt gick kanonfint och grabbarna fick varsin OKstämpel i rumpan :)

Vikt och längd vid 6 veckor:

Elliot 4770g och 54 cm.
Harry 4390 och 56,5 cm.

Dom växer verkligen så det knakar mina tjockisar :-) Speciellt Elliot, han har gått upp över 900g på 12 dagar haha, matvrak!



Annars så är det lugnt här hemma. Imorn ska jag upp på skolan, vi har grupparbete. Skulle egentligen på räddningsgymnasiet för studiebesök på torsdag också men det går inte då Björn jobbar och jag känner inte för att ta med grabbarna dit!

Jullans sår läker, men jag tycker det ser jättefult ut. Björn får ringa imorn och se om någon kan titta på det. Det är liksom lika stort fast dom limmat, kommer ju bli världens fulaste ärr :(





Nä, nu ska jag ta och göra mig klar för sängen så det bara är att lägga sig sen när pojkarna ätit!

Känslan av att inte räcka till..

Jag hatar verkligen den känslan! Och jag upplever den flera gånger varje dag :(

Det är faktiskt svårt att räcka till ibland. På natten tex när grabbarna ska äta och är hungriga samtidigt. Jag kan inte hålla båda i famnen så då får den som är hungrigast ligga i famnen och äta medans jag ger den andra när den ligger i spjälsängen. Och det känns så himla jobbigt att inte kunna ge båda den närhet dom vill ha när dom äter.

Och eftersom Elliot är lite kinkigare och grinigare än vad Harry är så blir det automatiskt att man har han i famnen oftare och då får jag såå dåligt samvete för att jag ger honom mer tid än Harry. Men jag hoppas att han inte mår dåligt över det för han ligger coollugnt i vagnen.

Och sen Jullan, jag har ju naturligtvis inte lika mycket tid för henne längre. Och det gör ont i hjärtat på mig när jag tänker på att hon kanske känner sig åtsidosatt. Men jag försöker att spendera all ledig tid med henne och hitta på saker med henne. Vi låter även henne få vara med och hjälpa till med pojkarna och vara delaktig. Men det känns ändå som att jag borde kunna göra mer.. Men vad?

Sen är det ju skolan, hemmet som ska skötas, man ska hinna träffa och hålla kontakten med vänner, förhållandet med Björn ska ju "underhållas" osv så det känns som att man skulle behöva klona sig i 10 delar ibland..



 

Badhusbesök som slutade i sjukhusbesök!

Idag tog jag och Carro med oss Busan på badhuset för att ha en riktig mysdag. Vi tänkte även gå och fika efteråt. Veronica, Gustav och Alice följde också med. Julia hade superkul ända tills hon ramlade i en rutschkana och slog sig. Såg att hon blödde men antog att hon bitit sig i tungan men när jag kollade närme hade hon världens jack i hakan :( Min lilla älskling, blodet bara rann.
En badvakt kom och hjälpte oss och ringde sedan sjukvårdsupplysningen för att se om det måste sys eller om vi kunde gå till en distriktsköterska för att tejpa.
Medans hon satt i telefonkö satt jag med busan invirad i en handduk och med en handduk tryckt om hakan. Hon var så duktig och sa inte ett ord. Men jag tror att hon var rätt chockad också, och det förstår jag.
 Dem ville iaf att vi skulle åka upp på akuten så en läkare kunde titta på det.
Sagt och gjort, duscha lite snabbt, hämta upp Björn och iväg till sollefteå.
Väl där fick vi komma in nästan på en gång. Som tur var behövdes det inte sys utan det räckte att limma igen det.
Julia var så himla duktig och sa inte ett pip när doktorn tittade och limmade. Mammas stora tjej! Hon fick sedan två tatueringar av sköterskan och var så glad över det!
Hon var dock väldigt besviken över att hon inte fick fika något haha!




Det var så underbart att få hem Jullan igen! Jag har saknat henne sååå! Hon hade iaf haft det jättekul med Carro, sovit en natt hos mormor och en natt hos morfar. Shoppat, haft fredagsmys och åkt traktor :)





Carro bad även Vera att klippa Jullan när dom ändå var där och hon blev så himla fin och det behövdes verkligen! Det var så himla ojämt och tunnt!





Annars idag har vi inte gjort så mycket. Det blev pizza till middag, vi orkade inte laga någon mat efter vi varit på akuten men tror inte att någon av oss grät för det ;)
Sen har jag vilat en stund och efter det blev det hockey. Härligt med vinst för MODO!
Nu har Björn somnat här i soffan bredvid mig och jag och Carro tittar på robinsson.


Buzzador!

Jag är med på en sida som heter buzzador. Det är en superbra sida där man är med och får testa nya saker, helt gratis!

Nu har jag fått chansen att testa bambinos nya nappar. Fick hem paketet med 15 nappar igår som jag ska dela ut till vänner och bekanta med småbarn. Ska även testa själv, eller ja haha inte jag, men grabbarna! :P





Faktiskt så tycker jag att napparna verkar väldigt bra! Till och med Elliot tar dem och han är VÄLDIGT kinkig med napparna.. :)

Kika in på den HÄR länken och gå med du med :D

 


Tillbakablickar och saknad!

Satt nyss och lade in bilder på datorn från minneskortet och hittade då sista magbilderna. Jag kan idag inte förstå hur jag orkade bära denna enorma mage alltså. Det är inte klokt, snacka om badboll x 10!
Men så låg den två bebisar på nästan 3 kg var i den också haha!



Nu när jag tittar på bilderna känner jag att jag saknar magen. Naturligtvis är det underbart att pojkarna är på utsidan men samtidigt var det så mysigt. Att ligga på kvällen och känna sparkarna, på nätterna när jag inte kunde sova höll dom mig sällskap liksom och även om jag klagade på att det var tungt och jobbigt så var det inte SÅÅÅ jobbigt. Jag trodde det skulle vara jobbigare att vänta tvillingar och jag kan verkligen tänka mig fler barn. Jag längtar efter att få uppleva en till graviditet och förlossning. Men om och läs OM vi ska ha fler barn så får det vänta bra många år ;)

När jag kollade igenom kameran hittade jag även massa bilder på Jullan sen i sommras. Helt underbar hon är ungen och jag saknar henne till tusen ikväll när hon inte är hemma! Men hon har det säkert jätteroligt med Carro! Imorgon ska jag ta med henne på badhuset, vi ska ha en riktig mysdag har jag bestämt! :) Älskade unge!
Hennes skratt är så underbart och när hon har varit jobbig en dag och senare kommer till mig och säger "älskar dej mamma" så kan man inte annat än att bli varm i hela kroppen! ♥



Denna dag har gått riktigt fort. Klev upp vid nio med grabbarna, Björn fick sovmorgon eftersom han tog den sena matningen. När jag väckte honom vid elva hade jag hunnit köra två maskiner tvätt och städa hela nedervåningen.
Sen åkte jag på Terra Cotta en sväng och köpte lite kläder till grabbarna, dom växer så det knakar. Dom börjar nu växa i strl 62. Hittade lite fina kläder där.
Haha, när jag väntade dem sa jag att jag ALDRIG skulle klä dom likadant men vad tror ni jag gör nu? Jo, klär dem lika. Det är ju så roligt haha! Men ofta så har dom lika kläder fast olika färg.

  

Sedan åkte vi och handlade till middagen och efter det satt jag faktiskt och tog det lugnt. Så skönt!
Sen kom Karin och Micke och vi käkade middag. Plankstek och Pannacotta till efterrätt.

Nu sitter jag här och kikar på Idol medans jag kollar på datorn och bloggar. Björn har två kompisar här och sitter i köket och tar en öl, tror dom ska gå ner på träffen sen och ta en öl. Hoppas dom får roligt :)

Avslutar med bilder på grabbarna också..

 

Underbara älskade!

Det finns inte ord som beskriver hur mycket jag älskar er! Jag är så lyckligt lottad som välsignats med denna underbara familj!! ♥




Zuuuumba!

Har varit på första Zumba passet idag! Riktigt roligt faktiskt! Skulle dock behöva träna lite på min kordination haha, snacka om att jag itne har någon taktkänsla! Det brukar ju gå så bra när man dansar på krogen, kanske man skulle dricka några cider innan Zumbapassen ;) Haha, nä men förhoppningsvis så kan man träna upp det lite. Dock tyckte jag inte att det var speciellt jobbigt, förhoppningsvis körde hon lättare nu i början tills man lärt sig!

Idag hade vi studiebesök på sterilcentralen, fruktansvärt tråkigt måste jag säga! Och snacka om att det måste vara ett tråkigt jobb! Sitta och göra rent operationsinstrument hela dagarna, nä fy! Något sådant jobb skulle jag inte vilja ha! Men det är tur att det finns dom som vill jobba med det!

Passade även på att springa på stan en sväng för lite shopping, vilket alltid är kul! :)
Blev lite kläder till grabbarna och en ny bh till mig. Jag kan nu ha D kupa! Helt otroligt, jag som hade G förut! Dock börjar brösten likna påsar när man inte har bh på sig haha, men det är det värt! Jag vet ju att Björn älskar mig ända ;)



Imorn ska Björn ha lite grabbfest så jag bjöd över Karin. Vi ska se idol och äta lite grönsaksdipp och bara ha det lugnt och skönt. Jag ska passa på och mysa med grabbarna eftersom Jullan är med Carro i Ullånger. Dom ska på paradisbadet och bada imorn. Men jag saknar henne massor redan! Min lilla gostjej!


Nu ska jag återgå till att mysa med älsklingen!!


Effektiv..

Man blir verkligen effektiv av att ha två små bebisar hemma. Man passar på att städa osv när dom sover för man vet inte när man får tid nästa gång. Fast egentligen borde man kanske använda den tiden till att vila och sova, men det finns ju så mkt att göra!
Idag har jag sen jag klev upp vid åtta hunnit med: Gett grabbarna mat två gånger, städat, tvättat två maskiner, kört diskmaskinen, badat grabbarna, varit iväg med återvinning och varit med Jullan.
Nu har jag så ont i huvudet så jag skulle verkligen behöva sova en stund, vilket jag nog tänker göra strax också.

Imorn ska vi till Sollefteå med skolan på studiebesök med klassen. Får se om det blir en sväng på stan också.

Imorn startar även Zumban. ÄNTLIGEN!! Ska bli härligt med ordentlig träning. Visst, jag är ute och går och tränar framför wiiet, men det är inte samma sak.


Nu kommer en liten bildbomb!

      

 
Haha så här blir det när mamma är tankspridd och ger ungen en klänning ist för byxor!


RSS 2.0