Ännu en måndag...

Veckorna verkligen rusar förbi! Jag hinner inte riktigt med, man tror att det är måndag men så plötsligt är det redan fredag!

Idag har pojkarna haft ännu en inskolningsdag på förskolan. Det går som hejsan och dom bryr sig inte om att jag säger hej då och går därifrån. Det är bra, hällre det än att dom ska gråta och skrika när man går!

Julia har även hon varit på förskolan, första gången på en vecka, hela förra veckan va hon ju sjuk... Hon får en liten lugn vecka, samma tider som grabbarna. Sen nästa vecka är del heldagar som gäller för både henne och pojkarna, så jag får något skolarbete gjort!

Åh det märks att Julia börjar bli stor. Idag efter att middagen var undanstökad spelade vi prinsesslotto och hon är så duktig :)

Nu ska vi mysa framför Musses klubbhus innan det är dags för sängen för henne. Pojkarna dom har vi nyss lagt..


Marknad och bytardag...

Idag var det bytardag på församlingsgården. Hittade inte mkt alls tyvärr, men lite smått och gott iaf. Bl.a. En doktors äska till Jullan. Hon leker med den nu. Hundarna är sjuka och Julia är doktor...

Sedan tog jag och Carro barnen och åkte ner på stan där det var höstmarknad. Massor av folk överallt och inte har dom vett att kliva en pyttelite åtsidan när man kommer med den breda lasten (barnvagnen).
Hyllan köpte lite godis och sen handlade vi för middagen. Får bli hemmagjord pizza idag då jag inte orkar göra något annat.

Nä, nu ska jag ta å dammsuga nere så det är klart när grabbarna vaknar...RSS 2.0