Ett eviga tvättande...

Har nyss vikt ihop all ren tvätt sen gårdagens skörd. Den ligger fint i sin rusta påse och väntar på att bli uppburen och inlagd i garderoberna.
När jag stod där och vek tvätten började jag fundera på om alla tvättar lika mycket som mig, eller om det är vi som har onormalt mycket tvätt?

Så, alla ni 65 personer som läste min blogg igår och INTE kommenterade ;) Om ni kikar in idag, även ni nya osv..jaja ni förstår, Hur mycket tvätt har ni? Hur ofta tvättar ni? Har ni egen tvättmaskin eller måste ni boka tvätttid?

Jag skulle nog få ett sammanbrott om jag skulle bo i lägenhet och använda "allmän tvättstuga" eller vad det heter. Vad skulle jag göra av all tvätt innan nästa tvätttid? Jag kör nog en eller två maskiner om dagen, ibland mer ibland mindre, men i snitt 1-2 st. Inse hur mycket tvätt det blir på en vecka?!!
Nä tack gode gud att jag har egen tvättmaskin och tummlare! :) Min kära tummlare är dock inne på sista refrängen, endast två år gammal :( När den gjort sitt kommer jag köpa en ny direkt, klarar mig inte utan!


Vår extremt fula tvättstuga! Full med tvätt, ren som skitig. Här får även grabbarnas skötbord hålla till. Även en massa annat rat!


Jag gick igenom alla strumpor utan kompisar också. Seriöst, jag lovar det är 50 stycken. Varför sparar man dom? Ja, kompisen kan ju dyka upp någonstans! Men, strumpor som legat där och varit utan kompis i närmare 3-4 år, lär förbli utan kompis. Men liks förbannat klarar jag inte att slänga dem, för som sagt, den kan ju dyka upp! ;)Så, hur gör ni???


Kommentarer
Postat av: Mia

Hm, nu har jag ju inte några barn hemma längre så det blir så där 2-3 tvättar i veckan på sin höjd. När barnen var små var det fler gånger men inte varje dag, jag sparade ihop till fulla maskiner.Det där med strumporna känner jag igen, jag har också en vänthög, det kaaaan ju kanske dyka upp någon som hör ihop :)

2011-02-16 @ 10:08:33
Postat av: Emelie

Tvättar i allmän tvättstuga så man sparar väl på sig tvätten till var annan eller tredje vecka :) Men då får man tvätta en hel dag för att få bort det :p

2011-02-16 @ 10:18:11
Postat av: Susanna

Jag som tycker att vi har mkt tvätt på två vuxna och en bebis :-)Vi tvättar nog ca varannan dag och då 1-2 maskiner.Tack och lov så har vi egen tvättmaskin och torktumlare sen vi flyttat till hus.

2011-02-16 @ 10:24:59
Postat av: Maria Josefine

Hej!Jag har två ungar runt 3 och 2, och vi tvättar MINST en maskin om dan, på helgerna blir det ett par till. Torktummlaren funkar nästan som en extra värmekälla hos oss *haha

Så jag tror inte ni har ovanligt mycket tvätt :-DTvätta lugnt!

2011-02-16 @ 10:31:11
URL: http://amariejosefine.blogspot.se
Postat av: Mikaela

Åh jaså? vad kan det va för youghurt? :) Ja nog verkar du ha en hel del tvätt du, jag tvättar typ 2-3 maskiner i veckan, haha :)

2011-02-16 @ 11:11:22
URL: http://mikkanhellman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0