Julklappsshopping!

Har suttit på www.hiko.se och shoppat lite julklappar till alla barn vi ska ge. Blir ju några st! Det är riktigt skönt att kunna sitta (nä,jag ligger faktiskt i soffan) och bara klicka hem sakerna.. Billiga är dom där också :)

Här kommer lite bilder på vad Jullan ska få i Plapp som hon säger...


Detta ska hon få av oss.. Blir nog lite annat också men tänker inte köpa för hur mkt som helst för hon kommer få så mycket av all släkt..

   



Detta ska hon få av hennes faster med familj..



Och den här ska hon få av sin farmor och hennes gubbe. En husvagn till hennes bobbycar!




Så, lite klappar är färdigshoppade iaf..


Just nu ligger jag och tittar på Sverige Campar. Gissa om man längtar till sommaren och husvagnen!!

Annars så har dagen erbjudit minikalas hos Gustav! Jättekul. Dessutom fick jag mysa en massa med lilla Alice som hunnit bli hela två månader:)

Om en stund ska Björn åka och köpa pizza! Och till pizzan blir det hockey! HEJA MODO!



Jag hoppas på tove!

Denna dagen har varit en riktigt slödag! Jag var så trött imorse att jag inte ens vaknade av Björns väckare vilket är VÄLDIGT ovanlige. Jag brukar få väcka han för att han ska höra den annars.. Men det blev en skön sovmorgon till strax före tio.

Hämtade sen busis på dagis och for till svärmora och fikade lite. Var även in på Dollar en sväng för att köpa en present till Gustav!

När vi kom hem igen var det sängen som gällde för lillfian som var supertrött. Även jag passade på att sova en stund. Riktigt skönt!

Pappan är och jobbar, som vanligt är jag ledig när han jobbar och tvärtom! Tråkigt! Men nästa helg får vi tillsammans! Då får Jullan vara hos momme för Jag och Björn ska åka till Sundsvall tillsammans med Roger och Linda och bo på hotell och bara må gott :)
På fredagen är vi bjudna på middag hos Tres, Frege och lilla Milla! LÄNGTAR!

Kvällens planer är att åka till Karin och ha fredag/idolmys. :) Jag hoppas iaf att Tove vinner :)


Nä,dags att sanera efter Jullans fika!




Från ett demensboende till ett dårhus?

Ja, jag jobbar ju på ett demensboende. Det innebär att man är rätt mör i skallen när man kommer hem och ikväll funderar jag på om mitt hur ombildats till ett dårhus!
Det sitter två vuxna karlar och skriker som nå jävla idioter och försöker få dom på andra sidan tvn att förstå och höra vad dom säger...
Ni kan ju gissa vad vi tittar på! Just det, HOCKEY! Och just det faktum att Foppa just nu gjort 2 mål och 1 ass gör att det som sagt är väldigt högljutt här just nu.. himla tur att vi sitter nere och tittar så inte Jullan vaknar!

Idag jobbade jag min sista dag innan tre dagars ledighet. Ska bli så skönt efter att ha jobbat sju dagar i streck!

Imorn blir det nog lite småplock här hemma. Har lite tvätt här hemma som ska bäras upp osv..
På lördag ska vi gratta Gustav som fyllt två år sen har vi inget annat inplanerat. Naturligtvis jobbar Björn bara för att jag är ledig..

Nu ska jag se sista minutrarna av hockeyn!

Puss Hej!




Jullan med sin älsklingsmoster! ♥

En rolig tävling!

Hittade en riktigt cool tävling idag! Hos http://pyttis.blogg.se. Man kan vinna ett porträtt som hon målat av sig själv eller kanske någon vän, mamma eller barn.

Jag skulle vilja ha denna bild på Julia. Hon leker ballerina! Den skulle vara skitcool :)
Dock skulle jag vilja att man skulle göra så att hon har en ballerinaklänning och ta bort boken :)

Gå in och tävla ni också :)


Maskerad på dagis!

Idag var det min tur att lämna fislisan på dagis! Och idag vad det dags för maskerad. Jullan fick vara prinsessa för det är de enda utklädningskläderna hon har. Men hon var så söt så :D

Annars då.. Skulle kunna gå å lägga mig igen men känns onödigt när hon ska hämtas elva igen. Så jag kan lite gärna hålla på lite här hemma och städa å så. Han bli rätt stökig när jag jobbade igår..

Idag börjar jag inte jobba förän fyra. SKÖNT! Dock ska jag gå intro på en avdelning jag inte alls trivs på. Känns så jävla onödigt att jag ska behöva börja där nu när det inte ens är en månad kvar tills man slutar..

Åh, jag som hade så stora förhoppningar inför detta jobb jag sökt. Men verkar ju inte bli något så.. :/
Jag gör alltid så här. Får alltid så stora förhoppningar om allting sen blir jag jättebesviken.
Ingen med tips på hur man inte gör så? Får för stora förhoppningar alltså..

Nä, nu ska jag ringa min farmor och höra om hon kommer något idag. I så fall ska jag börja städa nu. Annars kan jag ligga kvar här i soffan ett tag ;)


Älsklingsfarmor!!


Ingen bra dag idag...

Känner mig allmänt less idag. Har inte haft någon ork till någonting känns det som.

Klev upp vid åtta då Jullan tyckte det var uppstigningsdags. Själv tyckte jag inte det men man har inte så mycket att välja på. Sen var hon allmänt grinig fram till 11 då jag la henne för hon var supertrött.. Tydligen har hon varit gnällig hela dagen enligt Björn. Kanske hon håller på att bli sjuk..

Började jobba kl två och borde ha fått massa gjort här hemma men det blev det inte. Låg mest och slappade framför datorn och tvn för jag hade verkligen ingen ork eller lust till att göra något..

Jobbet ska vi inte alls prata om! Är så spyless på det nu så jag vet inte vad. Ska bli skönt att slippa demens och äldrevården ett tag nu!

Har inte hört något om jobbet jag sökt heller. Så känns ganska kört. Har jag inte hört något imorn är det nog helt kört tyvär :( Men men, inte så mycket att göra åt. Jag har ju gjort så gott jag kan för att få det så..

Ligger i skrivande stund i soffan. Kikar på hockey och datar lite och nu känner jag inte alls för att skriva något mer så tack och hej för idag!!


Fullspäckad dag!

Idag har det varit full fart hela dagen. Jobbade först 7-12 sen raka vägen hem för möte med min jobbcoach. Han är verkligen super. Ångrar inte ett dugg att jag tackade ja till att få en coach. Han verkligen peppar och stöttar mig och ger en bättre självförtroende på bara en liten stund!

Efter mitt möte med honom så bar det iväg till AMS. AllTele var nämligen där så man kunde få lämna in sin ansökan personligen. Men det var så många sökande så dom började göra intervjuer på en gång.
Så helt oförberedd men peppad till tusen efter mötet med Jon (jobbcoachen) så traskade man inte till intervjun. Gick faktiskt väldigt bra. Tror jag iaf. Känndes bra när jag gick ut därifrån och arbetsgivaren tyckte att jag var jätteintressant och det känndes ju superbra! Hoppas man få jobbet så man slipper gå arbetslös så länge..

Sen åkte jag hem till svärmora och åt lite mat och hämtade kossorna sen hem och städa lite. Blev inte så mkt städat i helgen då jag mest jobbat..

Slängde iväg ett sms till syster och frågade om hon ville komma å sova över eftersom björn jobbar natt...Så nu är hon här och ingen blev lyckligare än Julia när hon kom :)

Så nu ligger vi här i mysrummet och kikar på tv :)


Julias dagiskort kom även idag och dom är så himla fina! men det kan ju inte bli annat med min sötnos som motiv :D


Ta sig ork till en uppdatering kanske?

Nu har man börjat få tillbaka lite ork efter svinis så kanske man ska ge sig på en uppdatering!

Som sagt så åkte lilla familjen på svininfluensan och jag blev hårdast drabbad. Låg i 40 grades feber i fyra dagar och en hosta som inte ens coccilana hjälpte mot.. ILLA! Men nu är orken på väg tillbaka och jag börjar känna mig som vanligt igen.

Busan tar just nu en liten nap, ska snart väcka henne så hon kan sova ikväll..

Idag har det varit bakdag. Det har bakats kanelbullar och kanellängder med marsansås i! Gottans!

Dock har jag inte spec stor skrivlust just nu så det får bli lite bilder ist..




 

Mammas sjukling!

   


RSS 2.0