Lite dålig uppdatering..

Ja jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera. Men jag har inte så mycket ork, eller lust heller för den delen. Vi är mycket i husvagnen och då det är fint väder känns inte datorn som högsta prio..

Som sagt så är vi mycket i husvagnen nu. Det är så härligt att vara där. Underbart med säsongsplats, bara att packa kläder och åka upp.

Graviditeten blir tyngre och tyngre. Magen växer så det knakar och det börjar bli tungt nu.

Nu är jag i vecka 26 och förhoppningsvis är det bara 12 veckor kvar :)

Vecka 26

Kroppen:
Det är vanligt att man får häftig kramp i till exempel vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna. Om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln. Det är inte ovanligt att du får ryggproblem och måste vila mer. Be din partner om massage, avlasta genom att ligga på golvet med underbenen på en stol.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer och lungorna utvecklas. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.

Egna tankar: Som sagt börjar det bli riktigt tungt nu. Dessutom verkar en av bebisarna vänt sig så det ligger och sparkar neråt hela tiden. Det är inte skönt. Jag kan inte ligga på rygg längre för då håller jag på att svimma och ligger jag på sidan får jag världens jävla halsbränna..
Men annars går det rätt bra..


  

Snacka om badboll :)
Björn och Jullan ville också knäppa magbilder :)

 


Kommentarer
Postat av: Jessica

Tack så hemskt mycket :) Nej dom har inte flyttat specmvc inte än i alla fall men det lät som att de flyttar allt eftersom så fråga för säkerhetens skull när du ska dit :) Men än så länge så ligger det kvar där!

2010-06-07 @ 21:11:07
URL: http://crazybarbiedoll.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag är med och tävlar om en systemkamera som jag har tänkt att köpa. Snälla rösta på min bild! Jag tackar alla ifrån djupet av mitt hjärta och själ till er som röstar --> http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=395

2010-06-19 @ 21:37:26
URL: http://kaarleksbarnet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0